Ježíš


Já jsem Alfa i Omega, počátek i konec. Tomu, kdo žízní, dám napít zadarmo z pramene vody živé. Kdo zvítězí, dostane toto vše; já mu budu Bohem a on mi bude synem.
Zj 21,6-7

Přečti si svědectví lidí, kteří
mají osobní zkušenost
s Ježíšem

Zpět na úvodní stranu

Jak pomoci hlásat 'Dobrou zprávu' do celého světa..

Ludvík Šojdr

Věříme tomu, že i toto je jeden z možných způsobů, jak předat přístupnou formou sdělení o tom, že náš Bůh je živý, dobrý a milující, že má zájem o každého člověka, a že skrze Ježíše chce být lidmi poznáván, aby jim pak s jejich spoluprací byl nápomocen žít šťastný život z víry a lásky. Mnozí jsme poznali a tedy dobře víme, že právě bez osobního vztahu s Ním se toto jen velmi špatně daří.

 

Proč sponzorovat překlady svědectví?

   Rádi bychom svědectví a články publikované na stránkách www.jezis.cz postupně zpřístupnili prostřednictvím dalších jazykových mutací uživatelům internetu na celém světě.
   Věříme tomu, že i toto je jeden z možných způsobů, jak předat přístupnou formou sdělení o tom, že náš Bůh je živý, dobrý a milující, že má zájem o každého člověka, a že skrze Ježíše chce být lidmi poznáván, aby jim pak s jejich spoluprací byl nápomocen žít šťastný život z víry a lásky. Mnozí jsme poznali a tedy dobře víme, že právě bez osobního vztahu s Ním se toto jen velmi špatně daří. 
   Všem příspěvkům publikovaným na www.jezis.cz je jedno společné – píší je lidé, kteří prožili setkání s Bohem a díky tomu s Ním navázali osobní vztah. Možná jste již také poznali, že právě osobní svědectví mají v sobě mimořádnou vnitřní sílu povzbuzovat další lidi, kteří křesťanství zatím nežijí plnohodnotně, respektive ho nežijí vůbec, začít hledat změnu. A možná jste si již také stačili uvědomit jak jsou vzácná.. Jak málo jich, v porovnání s jinými články, vyučováními, diskuzními chaty, filozofováním a vším jiným o víře, nejen na českém internetu je...  
 Je jistě i vůlí našeho Nebeského Otce, aby se „Dobrá zpráva“ o Něm, o Jeho Synu i Duchu svatém, šířila i tímto způsobem, tedy formou osobních svědectví, do celého světa.   
 
   Vývoj nových stránek www.jezis.cz nás stál, vyjma obětovaného času, již několik desítek tisíc korun. V možnostech našeho Společenství pro Ježíše Kroměříž, které čerpá zdroje z desátků svých členů, je zajistit překlady do dalších mutací jen v rámci těchto omezených zdrojů a tedy spíše pomalejším způsobem.
 

   Proto se obracíme na všechny, kdo i z výše uvedených řádků porozuměli naší motivaci nabídnout naše "perličky víry světu“, a mají současně i možnost sponzorovat některý z překladů, například své vlastní svědectví, aby se touto formou stali protagonisty hlásání „Dobré zprávy“ skutečně do celého světa. Dnes je to možné i touto formou a to celých 24 hodin denně!

A řekl jim: "Jděte do celého světa a kažte evangelium všemu stvoření.

                                                                                                           Mk 16,15

 
 
Postup překládání
 
   Rozhodli jsme se publikované příspěvky přeložit zprvu do všech nejrozšířenějších světových jazyků v uvedeném pořadí:
 Angličtiny
..Němčiny
..Španělštiny
..Ruštiny
..Čínštiny
..Arabštiny
..Hindštiny
..Francouzštiny
 

Zvažujeme ještě po španělštině (před čínštinou) upřednostnit sousední polštinu, případně italštinu.

Slovenským přátelům se omlouváme, že s ohledem na velkou příbuznost našich jazyků nepořizujeme i překlady do slovenštiny, stejně jako svědectví publikované ve slovenštině nepřekládáme do češtiny.

 
V současnosti se soustředíme výhradně na překlady do angličtiny, které jsou pro nás prioritní; přitom připravujeme pro překlady i německou mutaci stránek.
Sponzorovat v této fázi lze tedy pouze překlady do angličtiny, kterou jsou již také oceněny a ceny překladů publikovány pod každým svědectvím.
 
 

Jak sponzorovat
 
  
Sponzorovat lze tedy pouze příspěvky, jejichž cena za překlad již je stanovena a publikována v tabulce pod svědectvím (obr.).
 
1)      Kliknout na odkaz „Sponzorovat“
 
  

2)      Otevře se Vám nabídka, kde se zaregistrujte (případně pouze přihlásíte – pokud již jste se zaregistrovali) jako sponzor.

 
 
3)      Formuláři pro registraci sponzora věnujte dobrou pozornost, protože na základě uvedených údajů Vám bude automaticky vygenerován a na Váš email odeslán doklad:
a)      faktura – pokud jste podnikatel a rozhodnete pro variantu, že chcete sponzorský příspěvek uplatnit jako nákladovou položku za „reklamu“.
b)      potvrzení o přijetí daru jakmile bude Vaše platba připsána na účet občanského sdružení Porta futura o.s., které založili členové Společenství pro Ježíše právě v souvislosti s financováním překladů a vývoje stránek Ježíš.cz.
4)      V procesu registrace můžete současně zatrhnout údaje, které chcete zveřejnit pod sponzorovaným svědectvím (obr.) V případě varianty – faktura za reklamu je to téměř nutnost. Pro vložení loga (případně fota) sponzora si připravte obrázek ve formátu JPG o velikosti 80 x 80 pixelových bodů. Úpravě velikosti věnujte zvýšenou pozornost, protože jiné formáty budou na tuto velikost automaticky ořezány a obrázek v jiné velikosti tedy nemusí být zveřejněn kompletní.
.
 

 5) Důležitá věc. V případě, že v procesu registrace zjistíte nějaký problém, nedostatek, nefunkčnost, nejasnost nebo něco, co by se dalo nějak vylepšit, obraťt se prosím na nás: administrace-jeziscz@kromeriz.cz . Hodně nám tím pomůžete. Děkujeme Vám za spolupráci.

"Mými svědky jste vy, je výrok Hospodinův, a můj služebník, jehož jsem vyvolil. Tak mě poznáte a uvěříte mi a pochopíte, že to jsem já. Iz 43,10

Zobrazeno 48497x od 23. 04. 2008
Zpět na úvodní stranu

Hodnoceno 4415x, aktuálně 3.01 bodů

Jak Tě článek oslovil? 0 1 2 3 4 5  (5 = nejvíce)
Sponzor překladu
M M M, M
M
M
IČ: M
M
M
M, M, M M
tel.: M
M M
_ _ _, _
_
_
IČ: _
_
_
_, _, _ _
tel.: _
_ _
Kategorie
Ostatní (32)
Zázraky (1)
Zjevení (1)
O kurzu Filip (1)
Okultismus (5)
Povzbuzení víry (19)
Boží zásah (11)
Uzdravení vztahů mezi lidmi (1)
Dary Ducha svatého (3)
Osobní zkušenost s Boží láskou (12)
Satanismus a jeho projevy (4)

Pro přidávání diskuzních příspěvků se musíte přihlásit.

Diskuze ke článku